středa 2. prosince 2015

OOTD

Ahoj všichni a příjemnou středu, je čas se hodit do gala na večírek, večeři nebo autogramiádu, ale co když jdete ještě předtím do školy nebo do práce a nemáte čas se dojet domů převléknout? 
Je to jednoduché.  Pomůže Vám umění zvané vrstvení nebo tento článek.

Byl jsem na podvečerní autogramiádě Marie Doležalové, kterou jistě znáte z blogu "kafe a cigarko", a proto volím hodně jednoduchý bílý svetr který zahřeje. Basic černé skinny jeans, klasické černé Vans OLD SCHOOL které nosím nejraději, obrovskou černo/bílou šálu, zlaté hodinky GUESS s hnědým páskem, a nakonec, protože je už relativně zima, klasickou, khaki parku která sice moc celý outfit neoživí ale nebude Vám zima při přemisťování z práce na danou akci. Pokud potřebujete, vezměte si i batoh, já volím batoh Vans v barvě sité khaki, bordó a horčicově žluté- nesplyne s parkou. V celém outfitu se budete celý den cítit příjemně bez pocitu obtaženého límečku.


Ja doufám že jste se aspoň trochu inspirovali dnešním krátkým článkem, někam vyrazíte, nebo se jen zkusíte podívat po obchodech a vybrat ten nejlepší kousek. 
Prvotní plán, získat podpis od skvělé Marie, nám uplňe nevyšel. Neo Luxor na Václavském náměstí byl diky autogramiádě úplně plný, takové šílenství kvůli knížkám jsem dosud neviděl. Takže jsme si s kamarádkou řekli že nám stačí když ji jen uvidíme. Poštěstilo se. Nádledovala procházka večerní Prahou, ani jednou jsem neměl pocit že bych měl zmrznout.

To je pro dnešní článek už opravdu vše, užívejte si advent a někdy příště nashledanou! 


Žádné komentáře:

Okomentovat